AAE genomineerd voor Koning Willem 1 Prijs

De Koning Willem I Stichting reikt sinds 1958 tweejaarlijks de Koning Willem I Prijs in de categorieën ‘grootbedrijf’ en ‘MKB’ uit en daarnaast de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Ze vormen de ultieme bekroning op goed ondernemerschap. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting. Prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V., bekleedt de functie van voorzitter. De onafhankelijke ondernemingsprijzen worden actief gesteund door het ministerie van Economische Zaken & Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Ondernemingen die de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond, komen in aanmerking.

De regionale genomineerden voor de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB zijn donderdagmiddag 22 maart jl. bekend gemaakt in het provinciehuis Arnhem. De genomineerden zijn Apollo Group B.V. en Bouwgroep Dijkstra Draisma B.V. uit regio noord, DEMCON, Holland Food Service Vers Panklaar B.V. en CIREX B.V. uit regio oost, AAE B.V., CM.com en Saman Groep uit regio zuid en Tony's Chocolonely Nederland B.V., Kiremko B.V. en BioClin B.V. uit regio west.

We zijn ontzettend trots op deze bijzondere nominatie. Het is een prachtig eerbetoon aan William Pijnenburg. En bovenal een topprestatie van het gehele team.

Eind april horen we of we bij de 3 finalisten mogen behoren en 28 mei wordt de Koning Willem 1 Prijs uitgereikt.