DE
EN
NL
Als Manager Warehouse & Logistics bij AAE in Helmond ben jij een onmisbare schakel in ons warehouse. Samen met enthousiaste collega’s van onze afdeling logistiek zorg jij voor structuur en efficiëntie.

De AAE groep is: grensverleggende technologie in een hecht familiebedrijf gevestigd in Helmond. Met ruim 350 medewerkers vervaardigen wij producten onderverdeeld in 2 business lines, te weten Production Automation en High Precision (Ultra Pure) Assemblies. Onze gepassioneerde mensen zoeken continu de grenzen van de techniek op, waardoor we oplossingen vinden die naadloos op de wensen van onze klanten aansluiten. Wij combineren onze passie voor techniek met puur vakmanschap, want samen ontwikkelen is samen denken, durven, doen. Daar ligt onze kracht.

Wat ga je doen?
Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit?
 • Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing, coaching, beoordeling en ontwikkeling van de teamleads;
 • Met jouw expertise zorg jij voor een optimale beheersing van de goederenstromen en de aansturing van de logistieke processen binnen AAE;
 • Je bent continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van processen in onze warehouse omgeving;
 • Daarnaast zorg je, vanuit diverse analyses, voor optimale voorraadniveaus;
 • Je geeft instructies aan interne belanghebbenden over onderwerpen die te maken hebben met veranderprocessen.

 • Wie zoeken wij?
  Wij zoeken, gericht op de sterke groei van onze organisatie en uitbreiding van ons team, iemand waarmee we onze ambities waar kunnen maken.
 • Je beschikt over een afgeronde HBO diploma op technisch en/of logistiek gebied;
 • Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden, beschik je over een helicopterview, tevens ben je als teamplayer in staat jouw team te enthousiasmeren;
 • Je bent klantgericht, hebt oog voor processen binnen AAE en beschikt over een praktische, oplossingsgerichte en proactieve houding;

 • Werken bij AAE is…
  …de ruimte, middelen en inspiratie krijgen om voortdurend grenzen te verleggen op het gebied van hightech machinebouw. Werken in een platte organisatie met lef en mooie groeiambities voor de toekomst. Samen met zeer betrokken en enthousiaste collega’s die jou heel graag verwelkomen in het AAE-team.

  Daarnaast kijken we graag naar wat jij nodig hebt in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan leertrajecten, cursussen en verschillende doorgroeimogelijkheden. Hierdoor krijg je steeds weer de voldoening en uitdaging die je zoekt in jouw loopbaan. Wij denken graag mee over waar jij behoefte aan hebt. Bij AAE krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient.

  “Als je kijkt naar waar AAE tot uitgegroeid is, is dat het succes van de mensen.”
  Manon Pijnenburg – HR Manager AAE
  Manager Warehouse & Logistics
  (1.0 FTE - HBO-niveau)