DE
EN
NL
Als Medewerker Customer Logistics Support Cleanroom bij AAE b.v. in Helmond ben jij niet bang voor een uitdaging. Mede door jouw kennis en expertise kunnen onze leveringen gestructureerd en gecontroleerd verlopen.

De AAE groep is: grensverleggende technologie in een hecht familiebedrijf gevestigd in Helmond. Met ruim 300 medewerkers vervaardigen wij producten onderverdeeld in 2 business lines, te weten Production Automation en High Precision (Ultra Pure) Assemblies. Onze gepassioneerde mensen zoeken continu de grenzen van de techniek op, waardoor we oplossingen vinden die naadloos op de wensen van onze klanten aansluiten. Wij combineren onze passie voor techniek met puur vakmanschap, want samen ontwikkelen is samen denken, durven, doen. Daar ligt onze kracht.

“Als je kijkt naar waar AAE tot uitgegroeid is, is dat het succes van de mensen.”
Manon Pijnenburg – HR Manager AAE

Wat ga je doen?
Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit?
 • Je bent verantwoordelijk voor het plannen en opvolgen van onze ‘cleanroom assembly planning’;
 • Vanuit de capaciteitsgroepen ga je de capaciteitsbehoefte inzichtelijk maken;
 • Met jouw scherpe blik zorg je voor de continue monitoring van onderdelen die nodig zijn in onze montageafdeling. De voortgang hiervan stem je af met onze orderpickers;
 • Deze voortgang (van de te monteren modules) bespreek je samen met de verantwoordelijke van Production Planning & Control;
 • Je signaleert problemen die de leveringen aan de klant in gevaar brengen en communiceert dit tijdig;
 • Met jouw uitstekende communicatieve skills zorg je voor goede communicatie met onze klanten. Je brengt ze volledig op de hoogte van de te verwachten leveringen. Jij bent hét logistieke aanspreekpunt voor vragen vanuit de klant.

 • Wie zoeken wij?
  Wij zoeken, gericht op de sterke groei van onze organisatie en uitbreiding van ons team, iemand waarmee we onze ambities waar kunnen maken.
 • Je beschikt over een relevante HBO of WO opleiding richting logistiek of technische bedrijfskunde;
 • Je gaat uitdagingen niet snel uit de weg, jij kunt goed presteren onder tijdsdruk;
 • Aangezien jij continu schakelt met collega’s binnen verschillende afdelingen van onze organisatie, maar ook met onze klanten en leveranciers, zijn jouw ijzersterke communicatieve skills onmisbaar;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent klantgericht, hebt oog voor de processen binnen AAE en beschikt over een praktische, oplossingsgerichte en proactieve houding.

 • Werken bij AAE is…
  …de ruimte, middelen en inspiratie krijgen om voortdurend grenzen te verleggen op het gebied van hightech machinebouw. Werken in een platte organisatie met lef en mooie groeiambities voor de toekomst. Samen met zeer betrokken en enthousiaste collega’s die jou heel graag verwelkomen in het AAE-team.

  Daarnaast kijken we graag naar wat jij nodig hebt in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan leertrajecten, cursussen en verschillende doorgroeimogelijkheden. Hierdoor krijg je steeds weer de voldoening en uitdaging die je zoekt in jouw loopbaan. Wij denken graag mee over waar jij behoefte aan hebt. Bij AAE krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient.
  Medewerker Customer Logistics Support Cleanroom
  (1.0 fte, HBO-niveau)