DE
EN
NL
Stage Medewerker ICT Helpdesk
Als Stagiair – Medewerker ICT Servicedesk bij AAE b.v. in Helmond zorg jij ervoor dat onze medewerkers optimaal kunnen werken met de ICT-middelen en applicaties. Met jouw ICT-skills help jij bij verzoeken en incidenten.

De AAE groep is: grensverleggende technologie in een hecht familiebedrijf gevestigd in Helmond. Met bijna 350 medewerkers vervaardigen wij producten onderverdeeld in 2 business lines, te weten Production Automation en Advanced Systems. Onze gepassioneerde mensen zoeken continu de grenzen van de techniek op, waardoor we oplossingen vinden die naadloos op de wensen van onze klanten aansluiten. Wij combineren onze passie voor techniek met puur vakmanschap, want samen ontwikkelen is samen denken, durven, doen. Daar ligt onze kracht.

Wat ga je doen?
Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit?
 • Jij bent verantwoordelijk voor het verhelpen van eerstelijns incidenten;
 • Je beheert en registreert werkplekken binnen AAE;
 • Je beheert onze gebruikersaccounts, gebruikersprofielen en gebruikersrechten;
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken, zoals de registratie van hard- en software en mobiele spraak- en data-abonnementen;
 • Je biedt ondersteuning aan jouw collega’s, de eindgebruikers, d.m.v. het schrijven van documentatie;
 • Mogelijkheid tot deelname aan projecten op gebied van infrastructuur, security en informatiemanagement in een veelzijdige organisatie die razendsnel groeit.

 • Je krijgt je eigen plekje op onze afdeling ICT, waar jouw collega’s de servicedesk bemannen, applicatiebeheer en diverse ICT-gerelateerde projecten uitvoeren. Als Stagiair – Medewerker ICT servicedesk rapporteer je aan de Manager ICT.

  Wie zoeken wij?
  Wij zoeken, gericht op de sterke groei van onze organisatie en uitbreiding van ons team, iemand waarmee we onze ambities waar kunnen maken.
 • Je bent een leergierige en enthousiaste teamplayer;
 • Als stagiair – medewerker ICT servicedesk kun jij op een professionele en praktische manier om te gaan met de dagelijkse vragen en problemen van je eindgebruikers;
 • Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je communicatief sterk bent en het ‘ICT-jargon’ kort en begrijpelijk kunt overbrengen naar jouw collega’s;
 • Je volgt momenteel een ICT opleiding op MBO-niveau, daarnaast heb je aantoonbare ervaring met Microsoft Windows, Microsoft Office suite en PC hard- en software in het algemeen;
 • Als je in (omgeving) Helmond woont is dat een pre.

 • Werken bij AAE is…
  …de ruimte, middelen en inspiratie krijgen om voortdurend grenzen te verleggen op het gebied van hightech machinebouw. Werken in een platte organisatie met lef en mooie groeiambities voor de toekomst. Samen met zeer betrokken en enthousiaste collega’s die jou heel graag verwelkomen in het AAE-team.

  Daarnaast kijken we graag naar wat jij nodig hebt in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan leertrajecten, cursussen en verschillende doorgroeimogelijkheden. Hierdoor krijg je steeds weer de voldoening en uitdaging die je zoekt in jouw loopbaan. Wij denken graag mee over waar jij behoefte aan hebt. Bij AAE krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient.

  “AAE is een echt mensenbedrijf. Mijn passie is jonge mensen opleiden en lekker maken voor het vak.”
  Marco Huijbrechts – Teamleader Key Technologies AAE
  1 FTE MBO-niveau