DE
EN
NL
AAE B.V. | Grasbeemd 2 | NL-5705 DG | Helmond | Nederland
T 31 (0) 492-54 18 61 | F 31 (0) 492-52 86 40 | E info@aaebv.com
Copyright © 2013 AAE Group. All rights reserved.
William Pijnenburg 1957-2016
Dinsdagavond 5 juli is thuis, in zijn woonplaats Helmond, onze-directeur-eigenaar William Pijnenburg overleden. Woensdagmorgen is het voltallige personeel geïnformeerd. Hoewel wij wisten dat hij al enige tijd ziek was, heeft de dood ons allen zeer verrast. Door zijn dood verliezen we een competent directeur, die door zijn persoonlijke aandacht aan het welzijn en de ontwikkeling van de AAE-medewerkers nog vele jaren zijn beste krachten had willen geven.

Met William ontvalt ons ook een goede vriend, wiens warmte, bescheidenheid en menselijkheid wij node zullen missen.

Wie het leven heeft, moet ook de dood in de ogen kijken. Hoe moeilijk dat is, ervaren wij ook nu weer. Een man nog in de bloei van zijn leven, die midden in een fase stond, waarin hij zou oogsten wat met veel vlijt en inzet in een lange reeks van jaren van arbeid was gezaaid. Een mentaliteit die hij van huis uit heeft meegekregen van zijn ouders die samen een boerenbedrijf runden in Vught.
William heeft gewerkt met de talenten die hem waren toevertrouwd. Hij heeft gezorgd dat AAE een afspiegeling was en is van de maatschappij. Zijn motto ”Zorg dat je meer goed doet dan fout en leer van je fouten”, zullen wij in ere houden. Hij promootte daarbij voortdurend voor goed vakonderwijs voor de jeugd, zodat zij zich zouden kunnen vormen tot gedegen vaklieden in spé.

Onze gedachten zijn in deze droeve tijd bij zijn vrouw Marianne en de kinderen Manon, Mark en Koen, die het levenswerk van William zullen voortzetten in zijn geest: gaan voor de continuïteit van het bedrijf en behoud van menselijk kapitaal.


Dat William moge rusten in vrede.