DE
EN
NL
Frank Mulders (48) is per 1 november 2016 de nieuwe Algemeen Directeur van AAE Groep
Per 1 november 2016 treedt Frank Mulders aan als Algemeen Directeur/ CEO van AAE Groep, bestaande uit de werkmaatschappijen AAE b.v. (NL), Grauel International b.v. (NL) en B. Grauel GmbH (DE).

N.a.v. het overlijden van voormalig directeur/ eigenaar William Pijnenburg d.d. 5 juli jl. heeft de familie Pijnenburg ervoor gekozen de functie van Algemeen Directeur extern in te vullen. Het bedrijf blijft volledig eigendom van de familie.

“Wij zijn ervan overtuigd dat we in Frank Mulders een ervaren en daadkrachtige directeur hebben gevonden, die past binnen de filosofie en de visie van AAE Groep en dat onder zijn leiding de ingezette groei en ontwikkeling van het bedrijf, in de geest van William, verder kan worden voortgezet.” aldus de familie.

Frank Mulders is in 1995 afgestudeerd aan de TU Eindhoven (Werktuigbouwkunde) en heeft daarnaast gestudeerd aan de IMD Business School in Lausanne. Frank Mulders heeft de afgelopen 19 jaar met veel passie gewerkt bij Stork Industrial Modules en bij de verschillende divisies van Fokker, waarvan de laatste 9 jaar als Directeur van Fokker Landing Gear.

“Het is voor mij een eer om directeur te worden van AAE Groep; een hightech bedrijf in de slimste regio van de wereld met een geweldige klantenkring. William Pijnenburg laat een gezond bedrijf achter met een mooie, unieke bedrijfscultuur. Ik ben ervan overtuigd dat ik, vanuit dit nalatenschap, samen met de familie, de kennis- en onderwijsinstellingen en bovenal alle medewerk(st)ers van AAE Groep, het bedrijf verder succesvol kan uitbouwen. Ik kijk er naar uit om met AAE en Grauel nieuwe hightech oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten.” aldus Frank Mulders.