AAE Hoofdsponsor Helmond Sport Jeugd Academy

AAE is de nieuwe partner van de Helmond Sport Academy. Vanaf aankomend seizoen zijn wij de trotse hoofdsponsor van alle jeugdelftallen van Helmond Sport.

AAE was al langer verbonden aan de club en vergroot hiermee haar betrokkenheid. Mede door deze nieuwe samenwerking kan de Helmond Sport Academy de komende jaren uitgroeien tot een volwaardige jeugdopleiding.

De unieke samenwerking tussen de Helmond Sport Academy en de OMO scholengroep dragen wij een warm hart toe. Mede dankzij deze verbinding kunnen de jeugdspelers zich op gebied van sport en educatie optimaal ontwikkelen.

De ambities van de Helmond Sport Academy passen bij de waarden binnen AAE. Wij vinden het belangrijk dat jongeren hun talenten kunnen blijven ontwikkelen in de volledige breedte, bijvoorbeeld op het gebied  van techniek of binnen de topsport.

Aldus Manon Pijnenburg (AAE)

De bijzondere samenwerking tussen de Helmond Sport Academy en OMO scholengroep gaat er in de toekomst voor zorgen dat de jeugdspelers van Helmond Sport zowel sportief als educatief een stevige basis hebben. Als AAE zijn wij enorm trots een bijdrage te kunnen leveren aan deze ambitie!

De Academy gaat het verschil maken met visie, beleid, opleidingsklimaat, innovatie, kennis en vakmensen. De samenwerking met AAE gaat dit proces alleen maar versterken.

Aldus Antoine Beije (Helmond Sport)

Het officiële tekenmoment op 13 april 2021, van links naar rechts: William Verkoelen (Helmond Sport), Manon Pijnenburg (AAE), Antoine Beije (Helmond Sport)

Klik hier om de officiële bekendmakingsvideo te bekijken op onze LinkedIn pagina.


Contact us