Matt Bonants wint Ir. Noordhofprijs 2020 voor beste vakman van het jaar

Op vrijdag 13 november wist Matt Bonants, Project Lead Mechanic bij AAE b.v., de felbegeerde ‘Ir. Noordhofprijs‘ in de wacht te slepen. Met het in ontvangst nemen van deze titel, mag Matt zich officieel beste vakman in regio Brainport van 2020 noemen, een hele eer dus!

Met de Ir. Noordhofprijs worden vakmensen als Matt ieder jaar op het schild gehesen. De Ir. Noordhofprijs wordt namelijk jaarlijks uitgereikt aan de beste vakmensen van de Brainport regio (Zuidoost-Brabant). Stichting Bevordering Vakmanschap reikt sinds 1986 de Noordhofprijs uit aan de beste vakman of vrouw in de bouw, metaal, mechatronica en overige vakgebieden binnen het technisch domein.

Matt is, met 20 jaar werkervaring binnen AAE, een absolute expert. Dat wil zeggen dat hij het assemblageproces van hoog complexe machines van A tot Z kent. Verder is het zijn passie om de jongere generatie, BBL-leerlingen en stagiaires, op te leiden en lekker te maken voor het vak. Zijn vakmanschap overdragen aan de jeugd en hen hierin zien groeien vindt hij fantastisch. Kortom, wij zijn enorm trots op deze erkenning, deze bijzondere ‘kerst op de taart’ voor Matt.


Contact us