DE
EN
NL
Wij bieden je een uitdagend vraagstuk waarbij je onze veelzijdige organisatie in de volle breedte leert kennen. Ben jij per direct klaar om deze uitdaging aan te gaan?

“AAE is een echt mensenbedrijf. Mijn passie is jonge mensen opleiden en lekker maken voor het vak.”
Aldus Marco Huijbrechts - Teamleader Key Technologies AAE

AAE in het kort…
De AAE groep is: grensverleggende technologie in een hecht familiebedrijf gevestigd in Helmond. Met ruim 250 medewerkers vervaardigen wij producten onderverdeeld in 2 business lines, te weten Production Automation en Advanced Systems. Onze gepassioneerde mensen zoeken continu de grenzen van de techniek op, waardoor we oplossingen vinden die naadloos op de wensen van onze klanten aansluiten. Wij combineren onze passie voor techniek met puur vakmanschap, want samen ontwikkelen is samen denken, durven, doen. Daar ligt onze kracht.

Wat ga je doen?
In het kort ziet jouw opdracht er als volgt uit:
Je gaat je richten op het definiëren en uitrollen van design- en verificatieprocessen voor full-scope design én realisatie projecten binnen onze internationaal opererende hightech klanten.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken, gericht op de sterke groei van onze organisatie en uitbreiding van ons team, iemand waarmee we onze ambities waar kunnen maken.
 • Je bent leergierig en enthousiast;
 • Je volgt momenteel een opleiding Technische Bedrijfskunde (HBO-niveau);
 • Als je in (omgeving) Helmond woont is dat een pre;
 • Bij voorkeur kun je zo spoedig mogelijk starten.

 • Werken en leren bij AAE is…
  …de ruimte, middelen en inspiratie krijgen om voortdurend grenzen te verleggen op het gebied van hightech machinebouw. Werken in een platte organisatie met lef en mooie groeiambities voor de toekomst. Samen met zeer betrokken en enthousiaste collega’s die jou heel graag verwelkomen in het AAE-team.

  Daarnaast kijken we graag naar wat jij nodig hebt in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Bij AAE krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient.

  Stagiair Technische Bedrijfskunde
  (Derdejaars HBO-niveau)